Lectura dramatitzada de ‘Ya, ya’ de Raúl Moreno, a La Beckett

04.01.2019

Author

Dimarts 2 d’abril, a les 19 h, es podrà veure a la Sala d’Assaig deLa Beckett la lectura dramatitzada de l’obra Ya, ya de Raúl Moreno. Aquest és l’argument:

La iaia ha desaparegut. Aquesta és l’espurna que encén les vides d’una família monoparental, veïns d’un barri d’extraradi, que fins aleshores es feia càrrec de l’àvia paterna. El temps és clau, s’ha de reaccionar de pressa, però el descobriment del diari del Toni, el fill menor, posa en dubte el seu grau d’implicació en tot plegat. Quina importància se li pot donar a la ficció quan aquesta parla directament de la realitat més propera? Què implica envellir i fins a on podem arribar per egoisme? La urgència de la situació requereix serenitat, però res pot ser serè si flaqueja la confiança i veus del passat encara ressonen.

Una lectura dramatitzada dins del cicle Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals.

Amb Martina VilarasauPau Escobar i Miquel Gelabert

Raúl Moreno

Raúl Moreno (Barcelona, 1992) és graduat en Comunicació Audiovisual i diplomat en Guió de Cinema i Televisió. Com a actor ha format part de companyies com Magatzem d’ars, Duram Teatre, Teatracció o La Cantera. El 2016 escriu i interpreta la seva primera obra, Pasos, amb la qual guanya el premi Promesa del festival Mostra’t de Barcelona. Des d’aleshores combina la seva vessant interpretativa amb la música (és cantautor del projecte Txaro) i el guió de curtmetratges com Vin Diesel (2018) o Un adiós complicado (2018).

Author