Lectures dramatitzades de microteatres  i portes obertes en el Dia Mundial del Teatre

03.25.2019

Author

L’Associació d’Actors i Directors Professsionals de Catalunya us invita a una jornada de lectures dramatitzades, oberta al públic i a tots els associats, a l’espai de presentacions del FNAC-El Triangle, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Teatre el proper dimecres, 27 de març. Al llarg de tota la jornada, es faran sis passis de lectures de tres minirelats publicats a la secció Autoria de la revista Entreacte.

Els equips de lectura que protagonitzaran les tres obres faran tres passis al matí, a les 11:00, a les 12:00 i a les 13:00 h, i tres a la tarda, a les 18:00 h, a les 19:00 h i a les 20:00 h. En el passi de les 13:00 h es farà la lectura dels manifestos dedicats al Dia Mundial del Teatre, l’Internacional i el de l’AADPC.

Es llegiran els tres fragments d’autors catalans contemporanis: El Parc, de Lluïsa Cunillé, Telegrama, de Josep M. Miró, i El Ball de Mia Wallace, de Victoria Szpunberg. Les interpretacion aniran a càrrec d’Oriol Genís, Àlvar Triay, Carlos Martinho, Fanny Bulló, Anna Bertran, Núria Deulofeu, Jordi Centelles, Jordi Cadellans, Montse Miralles, Arnau Puig, Ariadna Cabrol i Marta Aran. Pel que fa a les persones encarregades de la direcció de les lectures, seran sis, una per cada sessió: Ricard Pereira, Silvana Pérez Meix, Carla Torres Danés, Martí Torras Mayneris, Elena Arruga i Juanjo Marín Pérez.

Lectura de manifestos

L’associada i actriu Anna Güell llegirà el Manifest Internacional escrit enguany pel director cubà, dramaturg i docent, Carlos Celdrán. El Manifest de l’AADPC ha estat encarregat enguany a l’actor i associat Guillem Albà i serà llegit per ell mateix durant el passi de les 13 h . L’entrada a les lectures dramatitzades és lliure i gratuïta, però l’aforament és limitat.

Author