L’Editorial Arola proposa un Sant Jordi de poesia i teatre

04.16.2019

Author

Xavier Arola, editor de Prometeu Edicions, davant la proximitat de la Diada de Sant Jordi ens ha enviat aquest comunicat, amb enllaç al Catàleg Sant Jordi 2019 de Teatre i Poesia.

COMUNICAT

Falta una setmana per a Sant Jordi i ja deus estar pensant on aniràs en aquest dia tan especial del nostre calendari literari.

A Prometeu edicions el viurem en dues parades de la ciutat de Barcelona: una situada al Passeig de Sant Joan núm. 12 (tocant a l’Arc del Triomf) i una altra al c/ Consell de Cent núm. 302 (entre el Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya) i ens agradaria molt que ens vinguessis a veure.

Conjuntament a les d’El Cep i la Nansa edicions hi trobaràs les nostres publicacions: textos cabdals de la literatura contemporània en edició bilingüe que no havien estat traduïts abans al català. Si encara no els coneixes, et convido a donar un cop d’ull al nostre lloc web, que estrenem per a l’ocasió.

Cordialment,

Xavier Arola
Editor
Prometeu edicions
Podeu descarregar aquí el catàleg
SOBRE PROMETEU EDICIONS

És un segell de l’editorial El Cep i la Nansa que neix amb l’objectiu de publicar textos de gran valor literari d’autors disruptius que no han estat traduïts encara en llengua catalana, en edició bilingüe. Aposta per formats com la poesia, el teatre o l’assaig i incorpora pròlegs, estudis introductoris i notes de peu de pàgina d’especialistes en els autors, que permeten la contextualització de les obres.

Els primers títols, publicats a la col·lecció Pandora, són Del desig, de Hilda Hilst; Deliri d’amor, d’Alda Merini; Si poc cobrem, res pagarem!, de Dario Fo i Tot el teatre de Natalia Ginzburg.

Author