Les companyies Mos Maiorum i Sagan tanquen el mes de gener a l’Antic Teatre

01.22.2020

Author

L’Antic Teatre  comunica que tanca aquest mes de gener amb dues produccions. Del 23 al 26 de gener (20 h) recuperen Gentry, de Mos Maiorum i tot seguit oferiran l’estrena absoluta de  Laniakea, de la Cia. SAGAN (Blanca Garcia, Elena López, David Mallols). Serà els dies: 30 i 31 de gener, 1 i 2 de febrer, a les 20 h.

SOBRE GENTRY. Teatre Documental
Un document sobre la gentrificació, aquell procés pel qual els habitants originals d’un barri acaben sent expulsats a causa de la revalorització de la zona, explicada a partir d’un conjunt de testimonis reals reproduïts en escena amb la màxima fidelitat.
Fa uns anys, poques persones sabien què significava el terme «gentrificació», un neologisme procedent de l’anglès. Avui, però, no pocs veïns de Barcelona han experimentat les conseqüències d’una tendència que, en posar de moda determinades zones de la ciutat, acaba per expulsar els veïns i substituir-los per classes benestants.
Més informació: aquí
—————————————————-

SOBRE LANIAKEA. Noves Dramatúrgies

Imatge de Laniakea

“Som el llegat de 15 mil milions d’anys d’evolució còsmica. Tu i jo. Així doncs, en aquest espai-temps, hem decidit viatjar a territoris propis de la naturalesa per apropar-los al llenguatge de l’escena. Volem que els nostres cossos orbitin en la narració d’un univers que, indiferent davant els nostres moviments, ens ofereix un escenari de reflexió i acció.”

Un viatge que intenta desconfigurar l’ego narrant un món que no gira al voltant nostre. Un món en el qual ni estem per sota ni per sobre, sinó en ell, reconsiderant el valor de cada humà per a l’altre. Un viatge personal fora de tota persona, més enllà i fins als límits de la nostra comprensió. Caminar a través de la via del dubte. Posar-ho tot en dubte. Descobrir-nos.
Més informació: aquí

Per a tots dos espectacles, descomptes i promocions: #SocAntic, Escena 25

Author