Les entrades pel musical ‘A Chorus Line’, dirigit per Antonio Banderas, ja a la venda

10.14.2019

Author

Demà, dia 15, surten a la venda les entrades de A Chorus Line, el musical de Broadway amb el qual el Teatre del Soho CaixaBank, de Màlaga, obrirà les portes a mitjans de novembre.

Les entrades a la venda corresponen a les funcions que es realitzaran des del 27 de novembre fins el 19 de gener de 2020 i es podran adquirir a la taquilla del teatre (c / Còrdova 13, de 11h a 13h i de 16h a 21h); a través de la nova pàgina web de l’espectacle, www.achorusline.es; del web d’El Corte Inglés, patrocinador del teatre, i en els seus punts de venda.

Els preus de les entrades varien segons la ubicació i el dia: des de 18 € en amfiteatre els dimecres, dijous i dissabte tarda fins a 140 € a platea VIP un dissabte a la nit.

Les funcions seran de dimecres a diumenge i els horaris depenen també del dia: dimecres i dijous a les 20h, divendres a les 21h, dissabte hi ha doble funció (a les 17h ia les 21h), diumenge a les 18h.

A Chorus Line és una producció de Teatre del Soho CaixaBank, Antonio Banderas i John Breglio. Concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch, cançons d’Edward Kleban, i guanyador de nou premis Tony i del Pulitzer, A Chorus Line va suposar un canvi de paradigma pel que fa a la seva concepció, ja que es va inspirar en les experiències reals dels membres del repartiment original.

L’espectacle és un revival de la producció original de Broadway a càrrec de la llegendària Baayork Lee. Coreògrafa i directora, Lee va interpretar a un dels personatges de la producció original, Connie Wong, inspirat en ella mateixa, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals del musical. Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador del Teatre del Soho CaixaBank- projecte que dirigeix ​​Lluís Pasqual- codirigeix ​​aquest espectacle que compta amb 26 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez Boscovich.


Pendents d’una nova presentació per part d’Antonio Banderas, tal com va anunciar recentment, us remetem a la Notícia que vàrem publicar amb motiu de la roda de premsa en què Banderas ens va parlar del nou teatre, encara en obres, i del musical, amb la presència, entre d’altres, de Baayork Lee.

Premeu aquí

 

Author