Les Nits d’Estiu al Poble Espanyol ofereixen música, cinema, màgia i humor per a totes les edats

06.19.2019

Author

Oci i cultura per a tots els públics, a l’aire lliure, en un entorn allunyat del soroll de la ciutat però sense sortir-ne, i amb el millor ambient. Aquest és l’ADN de les Nits d’Estiu al Poble Espanyol, un cicle que aquest any comença el 27 de juny i s’allargarà fins al 31 d’agost.

Músicamàgiahumor cinema  seran els protagonistes de l’edició d’enguany, que incorpora un munt de novetats que amplien l’oferta per fer atraure públic de totes les edats.

MÀGIA I HUMOR PER A TOTS ELS PÚBLICS
Aquest estiu el Poble Espanyol s’inundarà d’il·lusió i fantasia amb la primera edició de Màgia Júnior a la Fresca!, un espectacle original i divertit que deixarà empremta a la memòria tant de petits com grans gràcies a les sorpreses que preparen el Mag Ramó, en Brando i la Silvana. Una proposta ideal per passar els dissabtes a la tarda amb família.

Les nits de dissabte de juliol i agost ompliran de rialles la muntanya de Montjuïc. RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona, torna al Poble Espanyol amb l’objectiu que el públic gaudeixi de ben a prop dels monòlegs d’humoristes de primer nivell.

I per aquells que prefereixin l’humor en anglès, arriba RiuEstiu & Hushhush Comedy, el show de monòlegs en anglès més destacat del moment a Barcelona, presentat per les còmiques Hannah Becker i Lucy Martí, i compatarà amb l’espectacle de còmics professionals convidats del circuit internacional.

CINEMA SOTA LES ESTRELLES
El cicle de les Nits d’estiu del Poble Espanyol es completarà amb dues projeccions del Festival Internacional de Cine Documental de Barcelona (una al juliol i una a l’agost). Un format únic per gaudir a l’aire lliure d’una de les joies documentals que componen la programació del Festival IN-EDIT on tour!

I LA MÚSICA!
Com no podia ser d’altra manera, torna un dels clàssics de les Nits d’estiu del Poble Espanyol: les Nits de Blues. De la mà de Capibola Blues les nits de dijous s’omplen dels inspiradors ritmes del millor blues de casa nostra en directe: Wax & Boogie, The Traitors, The Red&The Roten, The Flat Pack, Womblues (Big Mama Montse, Sister Marion & Sweet Marta), Johnny Big Stone & The Blues Workers, Chino & The Big Bet + Sax attck, The Ramblers i Room 69. Un total de nou actuacions en directe que delectaran als assistents amb els seus ritmes més melòdics i les seves peces més ballables.

La gran novetat musical d’enguany és l’Acoustic Pomelo,  un projecte que de ben segur es convertirà en un referent aquest estiu, fent gaudir a tots els assistents d’unes vesprades a la fresca úniques a Barcelona, en un paratge excepcional i rodejat de natura. Es tracta de 4 sessions de música (dues al juliol i dues a l’agost) de la mà dels artistes locals del moment, com Jeff Darko i Ego Sex.

Una altra novetat és l’acollida d’un dels concerts del Mas i Mas, un festival que avarca tots els gèneres musicals: jazz, blues, soul, funk, flamenc, electrònica, techno, rock, pop&rock i músiques del món d’entre molts altres. Aquest esdeveniment, que avui ja és un clàssic de les nits d’agost a Barcelona, celebrarà el seu concert de clausura a la Plaça Major del Poble Espanyol.

La programació musical es completa, un any més, amb el Rock en família, una proposta per a nens i adults que consisteix en l’actuació en directe d’una banda tribut d’un dels grans clàssics de la història del gènere. Els seus reconeguts hits sonaran –amb un volum adequat pels més petits– i faran ballar tota la família.
INFORMACIÓ PRÀCTICA

NITS D’ESTIU AL POBLE ESPANYOL
Del 27 de juny al 31 d’agost 2019

RIUESTIU
Dates: Tots els dissabtes del 29 de juny fins al 31 d’agost (menys el dia 20 d’agost)
Horari: a partir de les 21h
Preus: a partir de 12€ (online) / 24€ (taquilla)

RIUESTIU & HUSHHUSH COMEDY
Dates: 24 de juliol i 7 d’agost
Horari: a partir de les 21h
Preus: a partir de 12€ (online)

MÀGIA JÚNIOR
Dates: tots els dissabtes del 6 de juliol fins al 31 d’agost (menys els dies 20 de juliol i 3 d’agost )
Horari: a partir de les 18h
Preus: a partir de 9€ (online) / 12€ (taquilla)

NITS DE BLUES
Dates: Tots els dijous des del 27 de juny al 29 d’agost (excepte el 18 de juliol)
Horari: a partir de les 21h
Preu: des de 5,5€ (online) / 6,5€ (taquilla) / 24€ (taquilla)

ACUSTIC POMELO
Dates: 12 i 26 de juliol, 9 i 23 d’agost
Horari: a partir de les 20h
Preus: a partir de 10€ (online) / 12€ (taquilla)

ROCK EN FAMÍLIA
Dates: 10 d’agost
Horari: a partir de les 20:00h
Preus: a partir de 10€ (online) i 12€ (taquilles)

IN-EDIT on tour!
Dates: 23 de juliol i 27 d’agost
Horari: per determinar
Preus: a partir de 8€ (online) i 10€ (taquilles)

MAS I MAS
Dates: 31 d’agost
Horaris i preus: per determinar

Més informació a www.poble-espanyol.com

Author