L’Escenari Joan Brossa actualitza la seva situació, després del Comunicat emès el 12 de març

03.13.2020

Author

Degut a la velocitat en què van canviant les notícies en relació amb el Covid-19, l’Escenari Joan Brossa ens envia un segon COMUNICAT, que us reproduïm:_

COMUNICAT – Actualització d’avui 13 de març
Degut als canvis dràstics que s’han patit en les últimes 24 hores com el confinament de  poblacions catalanes, us actualitzem les informacions que vam donar ahir 12 de març:

– L’espectacle Ocaña, reina de Las Ramblas es manté en funcions fins diumenge 15 de març. Les funcions a partir d’avui 12 de març i fins diumenge tindran un aforament màxim de 39 persones, corresponent a un terç de la capacitat de la sala.
Dilluns 16 hi haurà actualització de la informació, a l’espera de decidir si es mantenen o no la resta de sessions de l’espectacle.

Suspèn totes les funcions programades.

– L’espectacle Amor mor finalitzarà funcions com tenia previst, diumenge 15 de març, també respectant l’aforament d’un terç de la sala. Queda anul·lada la funció doble del diumenge 15, i per tant es farà la última funció regular a les 18 h.
Suspèn totes les funcions programades.

– L’espectacle Carrousel, que estava previst ser representat del 18 de març al 5 d’abril, queda posposat per poder-se estrenar degudament la propera temporada.

Des del teatre manifestem el nostre suport a totes les companyes del sector, així com agraïm les mostres de recolzament rebudes.

Author