L’Espectacle Or tanca demà el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or

02.17.2020

Author

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona tancarà demà la 9a edició rendint homenatge al circ rus amb la gran gala final, on hi participaran els millors números seleccionats pel jurat. Aquesta commemoració coincideix amb el 50è aniversari de l’arribada de la primera companyia de circ rus a casa nostra (1970-2020). Amb aquest reconeixement a la història del circ soviètic, amb 250 anys d’història, el Festival ha comptat amb fins a 10 números –dels 24 que s’han pogut veure– interpretats per artistes russos.

Abans que se celebri la final però, el Festival ja ha assolit la xifra de 32.000 entrades venudes en l’edició que n’ha posat més a la venda: un total de 38.624 seients. Aquest dilluns però, encara tindran lloc dues funcions més (17.30h i 21h) i, coincidint amb el Dia de l’Espectador, totes les entrades s’han posat a la venda per un preu únic de 18 euros.

En la seva 9a edició, el Festival ha presentat 24 números inèdits a Europa que han estat protagonitzats per 84 artistes de 12 països. Durant l’esdeveniment circense també s’ha celebrat la segona edició del Circus World Market, l’única fira sectorial d’empreses circenses del món. Aquesta, que s’ha ubicat al Palau de Fires de Girona, ha acollit empreses arribades de 9 països, entre els quals Vietnam, Rússia, Perú, Austràlia o Hongria. Amb tot, el certamen continua consolidant-se com el major esdeveniment circense de l’Estat i revalida la seva posició entre els 5 majors festivals de circ del món.

Author