L’espectacle ‘Plou a cobert’ tanca el Cicle Joves Creadors del Teatre del Raval

07.03.2019

Author

El Cicle Joves Creadors del Teatre del Raval, arriba a la seva fi aquest mes de juliol amb l’espectacle Plou a cobert que s’estrenarà el proper 5 de juliol i es podrà veure fins al 21 de juliol

“Si jo tingues 20 anys…” és una frase que es diu per recordar tot allò que no es va fer o s’hauria volgut fer quan es tenia la llibertat i la lleugeresa de tenir, ni més ni menys, que entre uns 18 i 25 anys. Però què suposa tenir-ne 20? Què significa que han de fer els joves, ja passats de l’edat de litigi i explosió hormonal, amb la seva vida? I sobretot, preguntem-nos si no és una imposició, una pressió i una condemna dir a un jove que faci tot allò que “jo faria si tingués 20 anys…”

Plou a cobert és una peça dinàmica escrita, dirigida i interpretada per 6 joves amb la necessitat d’indagar i investigar el significat real de la seva època vital. Un text escrit per l’Èlia Borràs i la Berta Camps on van vomitar i ordenar tot el que els passava per dins pel simple fet de tenir vint anys: preguntes, teories, reflexions, preocupacions…

Quatre noies viuen el present pensant sempre en el futur, actuant per aquest futur estudien, treballen i es qüestionen. No tenen respostes a res, però tenen ganes de tot. Són quatre veus però també en són una; una veu que es desperta de mica en mica per endinsar-nos en els sentiments profunds, en allò que normalment no es diu o que no se li saben posar paraules.

Elles parlaran, parlaran molt. Parlaran els personatges i les actrius. Una metralla de text ple d’incerteses i preguntes. Un no parar d’una veu que té moltes ganes de parlar i ser escoltada.

FITXA ARTÍSTICA:
Dramatúrgia: Èlia Borràs i Berta Camps
Direcció: Laura Pujol
Ajudant de direcció: Èlia Borràs
Interpretació: Berta Camps, Paula Fossati, Clàudia Lausin i Ona Vilar
Escenografia: Juli Sanjuan
Producció: Èlia Borràs, Berta Camps i Laura Pujol
Tècnic de llums i so: Lluís Huget
Imatge gràfica: Joan Agramunt
Fotografia d’escena: Martí Navarro
Vídeo: Marc Auladell

Author