L’exitós musical ‘La Tienda de los Horrores’ encara la seva recta final

12.02.2019

Author

Des de mitjans de setembre fins avui, gairebé 50.000 espectadors han passat ja pel Teatre Coliseum de Barcelona per gaudir d’aquest musical -conegut per la gran pantalla- liderat en aquesta producció pel tàndem Àngel Llàcer i Manu Guix i que compta amb un repartiment d’excepció. Tercera producció de Nostromo Live -després dels èxits de Casi normales i La jaula de las locas – ara La Tienda de los Horrores encara la recta final de funcions a Barcelona, ​​una temporada improrrogable que finalitzarà el proper 19 de gener, just acabades les festes de Nadal.

Per a aquesta recta final, el musical ha preparat un calendari de sessions especials amb l’objectiu d’oferir el millor entreteniment per gaudir de l’espectacle amb amics o en família. Les funcions de Nadal ja es poden adquirir, inclosa la de cap d’any, un gran show amb cotilló i diversió assegurats.

UN MUSICAL BASAT EN UNA HISTÒRIA D’AMOR IMPOSSIBLE
 La Tienda de los Horrores narra la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, empleats d’una vella floristeria de el senyor Mushnik. La trama donarà un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta carnívora que pot convertir els desitjos en realitat.

El musical està basat en el llibret i lletres de Howard Ashman, la música d’Alan Menken (compositor de les bandes sonores de La Sireneta, Pocahontas, La Bella i la Bèstia, Aladdin, Enredados i altres èxits de Disney i amb 8 Òscars a les seves mans) i en la popular pel·lícula de 1960 Little Shop of Horrors de Roger Corman i amb guió de Charles Griffith. El musical Little Shop of Horrors es va estrenar originalment el 1982 a Nova York, on va tenir una llarga carrera i es va popularitzar per tot el món. La seva última i exitosa representació teatral va ser a la ciutat de Londres l’any 2018, amb 7 nominacions als Whats On Stage Awards.

LA CRÍTICA DIU…
“Talent i imparable energia” – EL PAIS
“Manu Guix lidera amb aclaparadora vitalitat” – EL PAIS
“Un dels grans musicals de la dècada a Barcelona” – A PLATEA

Author