L’obra sobre el suïcidi ‘No m’oblideu mai’, arriba a la Sala Trono

03.28.2019

Author

Els dies 30 i 31 de maig, la Sala Trono de Tarragona acollirà No m’oblideu mai, l’obra amb dramatúrgia i direcció de Llàtzer Garcia, i que interpreten Elies Barberà i Marta Montiel, amb la col·laboració d’Edu Vásquez. Producció de la Sala La Planeta, de Girona, es va estrenar el passat mes d’abril.

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, malgrat que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit.

“No m’oblideu mai hauria de girar (i molt!) per tot el territori i, especialment, per escoles i instituts, perquè convertir quelcom en tabú no fa que desaparegui i perquè parlar i escoltar són eines més potents que qualsevol”. Gemma Moraleda, Somnis de Teatre.

TEATRE / CATALÀ / 60 MINUTS + COL·LOQUI POST-FUNCIÓ (a càrrec de la Comisió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya).

Author