L’OFF de la Badabadoc comunica l’estrena de ‘Medio Pueblo’

11.13.2019

Author

Els pròxims 15 i 16 de novembre, la Badabadoc continua programant obres dins del OFF i ens fa saber que ara arriba d’Argentina la premiada obra Medio Pueblo.

Martín Gener firma aquest unipersonal en el que amb humor es tracten la intolerància, les diferències, la manipulació de les masses i l’abús de poder. La història, encara que es desenvolupa en un poble fictici de finals del s.XVIII, té clars paralelismes amb la nostra societat actual.

Un personatge reconstrueix la història d’un poble, i prova com un fet insignificant com la caiguda d’un botó pot desembocar en una catàstrofe. La història d’una meitat antiga i una moderna per les quals transiten personatges màgics, misteriosos, foscos, sensibles i melancòlics relatats amb l’inconfusible estil de Martín Giner.

Una comèdia on mana l’humor travessada per tocs de tragèdia, amb una impactant i captivadora posada en escena que consisteix en la recreació d’un poble a l’escenari, representat per més de cinquanta ninots de drap, cadascun amb un rostre, roba i una història diferent.

SOBRE MARTIN GINER
Intèrpret Dramàtic de la Universitat Nacional de Tucumán. És actor, director, dramaturg, guionista de cinema i televisió, experimentant amb diferents models d’ensenyament de la dramatúrgia i director internacional. S’ha destacat per la seva activitat artística escènica sobretot el rubro de la dramatúrgia per a cinema, televisió i teatre.

Actualment les seves obres estan representades en Països com Argentina, Xile, Mèxic, Bolívia, Guatemala, Paraguai, Colòmbia, Puerto Rico, Panamà, Perú, Veneçuela, Brasil, Estats Units, Itàlia i Espanya.

Mediopueblo es pot veure a La Badabadoc el 15 i el 16 de novembre a les 20,30h

SOBRE LA SALA
La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014. Un espai de creació i una sala de teatre, centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies.

El seu objectiu és la promoció, creació, investigació i difusió de peces de teatre, dansa, música i arts visuals i audiovisuals així com de qualsevol forma d’expressió artística.

Author