L’Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu omplen La Mercè de musicals amb ‘La nit americana’

09.18.2019

Author

Aquest dissabte que ve dia 21 de setembre (21h), l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu oferiran a la Plaça Major de Nou Barris el concert gratuït La nit Americana, obert a la ciutadania amb temes de Bernstein, Mancini i Porter, entre d´altres, dins de la programació de la Mercè 2019. El concert serà dirigit pel mestre Josep Pons i comptarà amb l’Orquestra i el Cor del Liceu (dirigit per Conxita Garcia) i la col·laboració de la mezzosoprano Inés Moraleda i del baríton Enric Martínez-Castignani.

El programa del concert està concebut per a tots els públics i contindrà memorables temes del teatre musical. Una nit americana, que s’iniciarà amb la divertida obertura de Candide, de Leonard Bernstein, comptarà amb melodies de grans títols del teatre musical com West Side Story (I feel pretty, Somewhere), South Pacific (Some enchanted evening), Singing in the rain (Singing in the rain), Les Misérables (Stars), My Fair Lady (I could have danced all night), Somriures i llàgrimes (Climb Every Mountain, Edelweiss). Temes de Henry Mancini, (Moon River), de Herman Hupfeld (As time goes by), de Cole Porter (Night and Day) i de John Lennon i Paul McCartney (And I Love Her).

El concert de l’Orquestra i el Cor del Liceu, de lliure accés, se celebra per sisè any consecutiu en el marc de la Mercè i ja ha esdevingut una tradició dins dels actes de la Festa Major.

Author