Mario Gas renova les seves vetllades a La Gleva amb ‘Amici Miei’

12.10.2019

Author

Del 10 al 22 de desembre, Mario Gas torna a La Gleva Teatre amb una versió renovada del seu Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas, l’espectacle que fa un repàs a la seva carrera a través de recordar alguns textos teatrals, cançons i poemes que l’han marcat, amb l’acompanyament de Bárbara Granados al piano.  Es va estrenar el 2018, però mai és igual!

En aquesta ocasió, el prestigiós actor i director aporta bocins de les creacions que va protagonitzar o amb les que va conviure durant l’etapa en què va ser director del  Teatro Español de Madrid, afegint però, els grans records que ha deixat a Barcelona com ara el Cinema Diana o el Don Juan del Born, per posar alguns exemples. També es podrà gaudir de Foix, Vinyoli, Fernán Gómez, clàssics del Segle d’Or i algunes veus cotemporànies i emergents del teatre, la poesia i el periodisme. A més, Gas s’arrenca amb cançons d’un repertori tan eclèctic com sorprenent que faran de la vetllada un esdeveniment escènic únic.

L’artista parla directament als espectadors, -d’aquí ve el títol Amici Miei- amb els que acaba compartint les vivències perquè molts d’ells seran, probablement, testimonis del que explica. Per tant, novetats assegurades i bons records pel que fa a les les versions ja estrenades amb el mateix títol.

No oblideu d’encarregar les entrades, que La Gleva és molt acollidora però aviat s’omple!

Author