Marc G. de la Varga s’imposa al segon Combat del IX Torneig de Dramatúrgia

10.21.2019

Author

Aquest dilluns s’ha celebrat el segon combat del IX Torneig de Dramatúrgia Catalana. La primera eliminatòria, prevista pel 14 d’octubre, es va ajornar i tindrà lloc demà dimarts. La segona eliminatòria la van disputar Marc G. de la Varga vs. Daniel J. Meyer. El públic reunit a la Sala La Planeta va preferir el text escrit per de la Varga Goteres, interpretat per Rafa Delacroix i Pep Ferrer. Es tracta de la història d’un home que es troba a ell mateix 30 anys després.

De la Varga es va imposar a Daniel J. Meyer, que va presentar un text titulat I ara què farem? que relatava com dues persones grans decideixen quina és la millor manera de gaudir de la vida. Els actors van ser Isabel Rocatti i Miquel Gelabert. De la Varga, ara, passa a la segona semifinal i s’enfrontarà al guanyador del 4t combat que se celebrarà el proper 11 de novembre entre Laura Gost i Alícia Serrat.

Tot plegat va estar conduït per la presentadora Cristina Clemente, que va tornar després del parèntesi de l’any passat, quan precisament va deixar aquest rol per poder participar al torneig, del qual es va proclamar vencedora.

Dimarts 22 de novembre tindrà lloc el primer combat entre Sílvia Navarro i Alejo Levis, que es va suspendre dilluns passat, amb motiu de la sentència.

Propers combats:
22 d’octubre: Sílvia Navarro vs. Alejo Levis
4 de novembre: Concha Milla vs. Adrián Novella
11 de novembre: Laura Gost vs. Alícia Serrat
Semifinals:
18 de novembre: guanyador 1r combat vs. guanyador del 3r combat
25 de novembre: Marc G. de la Varga vs. guanyador del 4t combat
Gran final:
9 de desembre

Amb la col·laboració de Fundació SGAE

Author