Maremar s’acomiada de Barcelona i emprèn una gira per Catalunya i les Illes Balears

01.16.2020

Author

Maremar, el darrer i exitós espectacle de Dagoll Dagom, s’acomiada del Teatre Poliorama després de la segona temporada. Del 8 de novembre al 12 de gener la companyia ha realitzat un total de 65 funcions i han passat pel teatre un total de 21.652 espectadors. Les xifres inclouen 8.170  que han assistit a un total de 12 funcions escolars.
Des de l’estrena del musical el setembre del 2018, la companyia ha realitzat un total de 210 funcions i han vist el musical un total de 72.376 espectadors, 22.881 dels quals, alumnes que han assistit a funcions escolars. El commovedor i emotiu espectacle ha tingut gran èxit entre el públic i ha rebut molt bones crítiques teatrals.A finals de gener la companyia iniciarà una gira per Catalunya i les Illes Balears. Fins al moment s’han confirmat nou funcions a l’Auditorium de Palma de Mallorca, al Teatre de Tarragona, al Gran Teatre de la Passió de Cervera, a Ontinyent, al Teatre de la Llotja de Lleida, al Teatre Ateneu de Tàrregaa Gandia i al Teatre Fortuny de Reus.


UNA REFLEXIÓ SOBRE EL DRAMA DELS REFUGIATS
Maremar narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. La proposta està treballada a partir de Pèricles, Príncep de Tir, una de les peces menys representades del dramaturg que no s’ha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol. Inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach, amb la direcció musical, arranjaments i noves creacions d’Andreu Gallén, coreografia d’Ariadna Peya, direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella. Una reflexió sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.

MÚSICA DE LLUÍS LLACH
La música de l’espectacle està basada en l’obra de Lluís Llach, autor sempre atent a les problemàtiques socials i històriques. Partint de l’univers musical de Llach, Andreu Gallén converteix les seves cançons en atmosferes melòdiques que acompanyen els espectadors en les emocionants aventures de Pèricles. El darrer espectacle Dagoll Dagom explora un llenguatge amb música i cançons a cappella, amb les veus sense orquestra ni acompanyament instrumental.

Al mateix temps, Ariadna Peya  fa viure de forma commovedora viatges, naufragis, pèrdues i retrobaments amb la dansa i el moviment.

Author