Més de 100 persones es reuneixen al Club Capitol per fer-se un petó massiu, inspirat pel còmic Andreu Casanova

02.15.2019

Author

La Rambla va ser testimoni ahir d’una celebració de Sant Valentí massiva que va tenir lloc just davant del Club Capitol. Una cinquantena llarga de parelles van respondre a la convocatòria del còmic Andreu Casanova, que ara mateix és a la Sala Pepe Rubianes amb l’espectacle Tinder SORPRESA.  Casanova havia  proposat als seus seguidors donar-se un petó apassionat tots a la vegada. Ell mateix oficiaria de mestre de cerimònies de l’esdeveniment, explicant la mecànica del petó conjunt i animant els participants a fer-ho amb molt d’amor, però, sobretot, amb molt d’humor.

Tinder SORPRESA és un xou que convida al públic a fer un safari còmic per tot un munt d’aplicacions per lligar, que s’han posat en funcionament als mòbils. A través de les seves pròpies experiències vitals, l’humorista explica en l’espectacle les seves anècdotes més divertides i intenta resoldre els dubtes més inquietants del flirteig virtual. Per aquest motiu, es pretenia que a la diada de Sant Valentí, com a excepció, es proposés una acció presencial, allunyada de la pantalla del mòbil i les relacions a través d’internet.

Casanova va debutar el 2011 a la Sala Muntaner, es va especialitzar en relats còmics  amb una inconfusible barreja de stand-up, improvisació i teatre. El seu gran reconeixement li va arribar el 2014, amb 50 ombres d’Andreu, un espectacle paròdia escrit pel propi Andreu basat en la famosa trilogia literària Cinquanta ombres d’en Grey. A causa de l’èxit, el xou va saltar al Club Capitol, on el còmic s’hi ha mantingut des de llavors, primer amb aquesta obra, després amb la seqüela 50 ombres d’Andreu 2 i, ara, amb Tinder SORPRESA.

Mikel GomezAquí teniu la fotografia de la trobada petonera a la Rambla. Tots els assistents van ser obsequiats amb una entrada de franc per a l’espectacle.

Author