Més descomptes per a ‘Èxit, només en pot quedar un’

11.21.2019

Author

EXIT, només en pot quedar un, l’obra d’Agustí Franch i co-dirigida per Òscar Contreras, segueix el seu camí a la programació de l’Aquitània. És una comèdia boja sobre les relacions laborals i que fa que el públic rigui de valent, a partir de les situacions que planteja el text i que segur que gairebé tothom reconeix.
EXIT, només en pot quedar un està protagonitzada per Mingo RàfolsRoser Batalla i Irina Robles i compta amb la col·laboració especial de Toni Clapés. És una producció de  Escena Nacional d’Andorra, Productora 23, Red Nose Produccions i es pot veure només els dissabtes a la nit i diumenges al vespre.
El Club d’Amics de l’Aquitània Teatre ens comunica que podeu assistir a la funció d’aquest dissabte dia 23, a meitat de preu, amb la promoció 2×1, tot comprant les vostres entrades promocionals directament a www.aquitaniateatre.es i on se us farà directament el descompte en el moment de fer el pagament, clicant a la casella corresponent.
Més informació i entrades aquí

SINOPSI
El primer dia de feina de la Lídia es convertirà en el seu pitjor malson, ja que haurà de prendre la decisió més complicada de la seva vida. Aquesta situació farà sortir a la llum secrets, retrets personals, i una batalla terrible, que ens conduirà per les situacions més delirants i surrealistes, amb les que es pot trobar l’ésser humà. Aquest viatge de contradiccions serà viscut per l’espectador sempre amb una pregunta de rerefons… en el seu lloc, jo, què faria? Perquè el problema és que… només en pot quedar un.

Author