Més propostes: neix A Little Sunday Music / 1er. Festival de Teatre Confinat!

03.19.2020

Author

Hem rebut aquest esplèndid COMUNICAT, de Teatro Madrid Teatre Barcelona:

El sector de les arts escèniques es mobilitza per mantenir el contacte amb el públic després del dur revés que ha patit el sector cultural amb l’arribada de l’COVID-19 a l’Estat espanyol.

Durant les primeres jornades, després del tancament de teatres previ a l’decret de l’Estat d’Alarma, nombroses companyies i productores van publicar els enregistraments i textos dels seus últims espectacles. Ara són els artistes de teatre musical que s’uneixen per celebrar A little Sunday music. Festival de Teatre Musical Confinat, un esdeveniment que uneix a més de 25 professionals de llarga trajectòria. La cita tindrà lloc el proper diumenge 22 de març, i té per objectiu apropar algunes de les grans peces de teatre musical a la població confinada, a més de reivindicar el paper imprescindible que té la cultura en temps difícils.

La iniciativa, que es podrà veure simultàniament en els comptes d’Instagram dels portals de comunicació i prescripció d’arts escèniques @TeatreBarcelona i @TeatroMadrid, coincideix amb el 90 aniversari de l’compositor i lletrista Stephen Sondheim, autor d’el musical A little night music, de què pren el títol el festival.

L’esdeveniment es retransmetrà en streaming, i es donaran cita d’algunes de les artistes de teatre musical amb més prestigi i trajectòria de país. Entre les primeres confirmacions es troben Clàudia Bravo, Oriol Burés, Mariona Castillo, Jordi Coll, Cisco Cruz, Xavi Duch, Laura González, Robert i Llorenç González, Lydia Fairen, Miquel Fernández, Marc Flynn, Jan Forrellat, Alberto Frías, Silvia Luchetti, Julia Möller, Júlia Molins, Patricia Paisal, Sylvia Parejo, Manuel Ramos, Gerónimo Rauch, Diana Roig, Enrique R. del Portal, Ana San Martín, Rubén Yuste o Lourdes Zamalloa. El Festival també comptarà amb la col·laboració d’Autònoms. El Musical, en un gest de complicitat a les treballadors per compte propi, un altre dels col·lectius més afectats i desemparats per la crisi de l’coronavirus.

Durant les pròximes hores es faran públiques als perfils de @teatromadrid i @teatrebarcelona els horaris d’emissió de les actuacions, així com noves confirmacions en el cartell.

Author