Mesura de prevenció en relació a la contenció del coronavirus, del Teatre Cirvianum, de Torelló

03.12.2020

Author

Us remetem el COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ, que acabem de rebre en relació al teatre Cirvianum

L’Ajuntament de Torelló, després de valorar la situació actual en relació a la crisi del coronavirus, ha acordat l’adopció d’un conjunt de mesures encaminades a un adequat seguiment i contenció del COVID-19.

Així, a partir del mateix dia del comunicat (dijous 12 de març), queden tancats, durant un període de 15 dies prorrogables, tots els serveis municipals i se suspenen les activitats que acullen. La mesura, doncs, afecta també al Teatre Cirvianum i la seva programacio; és per aquest motiu que els espectacles programats fins el dia 29 de març queden suspesos.

Des d’aquest moment, els responsables tècnics del Teatre treballen per reprogramar, en la mesura que sigui possible, els espectacles afectats i que de moment són:

  • Camí de cavalls (20 de març)
  • Els ocells (21 de març)
  • Jeux d’enfants (29 de març)

Aquelles persones que ja hagin adquirit l’entrada per algun d’aquests espectacles, la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, l’Ajuntament de Torelló retornarà els diners a les persones que així ho demanin.

Per a qualsevol consulta en relació als espectacles suspesos, podeu dirigir-vos a l’adreça electrònica cirvianum@ajtorello.cat o bé al telèfon 93 859 55 06 (matins).

Author