‘Molsa’ de Cia Thomas Noone Dance, posa el punt i final a la primavera a L’Auditori

05.24.2019

Author

El proper diumenge, 2 de juny a les 18h, la Sala2.cat de L’Auditori acull la visita de la Cia. Thomas Noone Dance que ens presenta Molsa, un espectacle de dansa, titelles i imatge inspirat en el llibre de David Ciriri en el marc de la programació familiar Berenem a L’Auditori.

Molsa narra la història de la separació i la retrobada de Janinka i el seu gos, Molsa. La guerra els separa, però l’amistat supera totes les barreres i després de moltes aventures i desventures es tornen a trobar. L’obra evoca aquesta experiència durant quatre moments del viatge. Els nens, Janinka i Mirek, els gossos Molsa i Menta i altres personatges de l’obra ens contaran aquesta bonica història d’amistat.

Molsa no es conte tradicional. Tracta temes complexos però a través de mecanismes accessibles. Parla de temes actuals durs però de manera intel·ligent donant com a resultat un espectacle poc convencional amb titelles com a motor de les escenes de dansa. La fusió entre titelles i ballarins és tan profunda que és difícil distingir-los. Tot amb el segell de Thomas Noone que construeix els seus espectacles amb qualitat i rigor buscant la connexió amb el públic.

Encara queden localitats disponibles de forma anticipada per 10€ a www.auditoricornella.com o per telèfon en el 93 474 02 02. En compra anticipada reservada per telèfon es pot aconseguir entrada gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i amb el carnet del Club TR3SC. La proposta posa punt i final a la temporada de primavera, una programació que gairebé ha doblat el número habitual d’espectacles programats per commemorar els 25 anys de L’Auditori.

Author