Moving Identities obre una nova convocatòria

03.27.2024

Author

El projecte internacional del qual la Nau Ivanow n’és part, Moving Identities: obre nova convocatòria dirigida a grups o companyies d’arts escèniques amb seu a Dinamarca, Noruega, Alemanya, Bèlgica o Espanya; que vulguin explorar la identitat europea, la diversitat i la inclusió.

Moving Identities proposa un ampli intercanvi artístic amb residències, seminaris, tutories i col·laboració transfronterera.

S’ofereix l’oportunitat de desenvolupar una idea de projecte i una visió artística a través de tres residències remunerades: una al país de residència de la companyia i dues a l’estranger amb les seus associades al projecte.

El programa està compromès amb una pràctica sostenible i donarà prioritat als viatges en tren sempre que sigui possible.

📅 Termini per a presentar projecte: del 26 de març al 26 d’abril de 2024

 

MÉS INFORMACIÓ

Si en voleu saber més, el proper dimarts 9 d’abril a les 13h farem una sessió informativa online: per resoldre qualsevol dubte que tingueu. Compartim l’enllaç per assistir a la sessió.


Sobre Moving Identities

Moving Identities és un programa de residències pioner que pretén oferir una plataforma transformadora; per als i les artistes d’arts escèniques d’arreu d’Europa. Centrant-se en temes de diversitat i inclusió en el context de les identitats europees contemporànies, Moving Identities fomenta la col·laboració, l’intercanvi cultural i l’exploració artística.

Formen part del projecte els espais de creació The Development Platform for the Performing Arts (Dinamarca), Vonk (Bèlgica), Nau Ivanow (Espanya), HELLERAU (Alemanya) i Davvi – Centre for Performing Arts (Noruega)

Bases de la convocatòria

Presenta aquí el teu projecte

Author