Mundo Sonoro crea un podcast per a professionals del sector cultural

03.25.2020

Author

COMUNICAT DE MONDO SONORO

Mondo Sonoro presenta el seu primer podcast

Malgrat tota la crisi provocada per la pandèmia del COVID-19 i les situacions sense precedents que s’estan generant, Mondo Sonoro afronta un nou repte i es reinventa a través de formats més innovadors.

Poc després de celebrar el 25 aniversari i mantenint el seu esperit de publicació musical independent intacte, Mondo Sonoro llança el seu primer podcast amb el títol: Valents. Valents. Diari d’un Tancament. La publicació fa el salt i aposta aquesta tipologia en auge basada en fragments d’àudio que actualment suposen la innovació cultural més significativa i emocionant de el nou segle.

Valents. Diari d’un Tancament és el primer podcast desenvolupat per Mondo Sonoro, en què professionals de el sector cultural, músics, escriptors, actors, actrius i altres celebritats comptaran com estan vivint aquests dies de confinament, compartint les seves experiències en aquesta nova i insòlita situació. A més , cada convidat presentarà també les cançons que els acompanyen en el seu dia a dia, les quals formaran part d’una playlist.

El podcast constarà de quatre episodis de vint minuts de durada aproximadament i es podrà escoltar en les principals plataformes com Spotify, Apple Podcast, Ivoox, Google Podcast, etc. Tots els àudios, inclosa la locució, han estat gravats mitjançant notes de veu de mòbil i enviats per WhatsApp.

El podcast també donarà l’oportunitat als seguidors de Mondo Sonoro de participar aportant així, la seva visió de la situació inèdita actual, enviant els seus comentaris, vivències i experiències a través de les xarxes socials.

Mondo Sonoro és el mitjà de música independent de referència a Espanya-amb una bona xarxa de seguidors a Mèxic, Estats Units, Argentina, Xile i Colòmbia, consolidat com una de les principals i més actives plataformes de llançament per a la gran majoria d’artistes emergents estatals, així com d’un dels punts de connexió imprescindibles entre lectors, artistes, promotors, festivals, discogràfiques, marques, etcètera.

Al mes d’abril, i per primera vegada en 25 anys, Mondo Sonoro presentarà la seva revista enterament en versió digital a causa de la crisi de l’COVID-19 que impedeix la distribució en el seu habitual format de paper.

Author