Nadine Gerspacher i Nicolas Ricchini presenten ‘Ever After’ a El Maldà

11.20.2018

Author

Els investigadors i ballarins Nadine Gerspacher i Nicolas Ricchini presenten Ever After a El Maldà. És la versió llarga de la peça curta de dansa A Sweet Hello que es va presentar al Maldà enDansa 2015-2016. Amb aquesta obra la companyia segueix marcant la seva aposta artística per la dansa teatre i la seva voluntat de consolidar la seva connexió amb el públic. Es podrà veure al Maldà els caps de setmana del 24 de novembre al 9 de desembre.

L’espectacle de dansa Ever After segueix la línia artística i social de Cia. Nadine Gerspacher desenvolupant una narrativa accessible per tal de reconciliar el públic amb la dansa contemporània. La companyia, formada pels intèrprets Nadine Gerspacher i Arias Fernández i el director Nicolas Ricchini, proposa una història on el públic pugui viatjar per formats alternatius sense que es perdi en un excés de conceptes abstractes. A Ever After el públic podrà plasmar la seva pròpia experiència i sentir-se identificat.

La investigació de Nadine Gerspacher i Arias Fernández, sota la direcció de Nicolas Ricchini, s’ha desenvolupat a partir de conceptes “la nostra percepció del temps segons si estem sols o si estem amb una persona, la trobada amb el primer amor i el tractament de l’amor romàntic amb una mirada contemporània.”

SINOPSI
El Joel, tímid i introvertit, i la Lin, extrovertida i somiadora, es troben per primera vegada i retraten la història d’una trobada peculiar, una història romàntica amb una mirada contemporània. On les fantasies, l’amor i les diferents concepcions que tenim xoquen amb la duresa de la realitat, de la nostra solitud i de l’oblit.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Nadine Gerspacher i Arias Fernández
Direcció: Nicolas Ricchini
Música original: Alvaro Arjona i Josep Maria Baldomà
Il·luminació: Llorenç Parra
Fotografia: Marta Cortés Fernández
Video: Johann Pérez

INFORMACIÓ PRÀCTICA
EVER AFTER / CIA NADINE GERSPACHER
Del 24 de novembre al 9 de desembre de 2018.

Dissabte a les 22.30h i diumenge a les19h.

Author