Neix APAE, nou projecte de formació en arts escèniques per a infants, joves i adults a l’Institut del Teatre de Vic

06.25.2019

Author

L’Institut del Teatre posarà en marxa a l’inici del curs 2019-20 (setembre de 2019) l’Aula Pedagògica d’Arts Escèniques (APAE), un nou projecte de formació en arts escèniques adreçat a infants, joves i persones adultes que es durà a terme a la seu de Vic. APAE planteja una formació transversal de les disciplines escèniques, dansa/moviment i teatre, amb un seguiment individualitzat de l’alumne i en connexió amb la família i l’escola.

Des d’APAE es treballaran les capacitats cognitives, físiques, creatives i expressives de l’alumant, fomentant els valors, l‘educació i la inclusió per afavorir el desenvolupament integral de la persona.


Cursos per a totes les edats

L’oferta formativa s’adreça tant a infants, joves, persones adultes, així com a famílies, i inclou cursos de diferents nivells. Així, per exemple, s’ofereixen cursos d’iniciació a la dansa i el teatre per a infants de 4 a 5 anys; cursos de teatre i dansa de nivell bàsic 1 per a nenes i nenes de 6 a 8 anys, de nivell bàsic 2 per a infants de 9 a 11 anys i de nivell avançat, per nois i noies de 12 a 17 anys. 

Pel que fa a l’oferta per a joves i adults, l’APAE impartirà tallers de dansa creativa, de teatre i de dansa contemporània, així com un curs de teatre per a majors de 65 anys. 

Una altra de les propostes formatives que s’ofereixen són els tallers familiars, tant de dansa i moviment com de teatre, els quals es duran a terme els dissabtes al matí. 

Totes les formacions s’iniciaran el 30 de setembre de 2019 i finalitzaran el 17 de juny de 2020. Les preinscripcions estan obertes fins al 31 de juliol, i les matriculacions es faran del 2 al 27 de setembre. 

Trobareu tota la informació dels cursos, horaris, preus i dades per matricular-se en aquest apartat de la web.

Author