Neix el Girona Comedy Festival, un festival amb vuit monologuistes de renom a la Cúpula de les Arts

12.13.2018

Author

La Cúpula de les Arts proposa un nou festival anomenat Girona Comedy Festival i que té per protagonistes a vuit monologuistes de renom. Els espectacles d’humor, que començaran el 30 de març fins al 22 d’abril, portaran a l’escenari de la Cúpula de la carretera de Barcelona a reconeguts humoristes catalans com Edu Soto, Toni Albà, Barragan i Jaimito Borromeo, així com Luis Piedrahita, JJ Vaquero, El Sevilla o Marianico el Corto. Segons ha explicat el president de la Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, amb aquest nou festival pretén que els gironins puguin gaudir d’espectacles de monòlegs de gran qualitat sense haver-se de desplaçar a altres ciutats com Barcelona, on hi ha espais de llarga tradició en aquests tipus de formats.

A banda del Girona Comedy Festival, Matabosch també ha avançat els dos nous musicals que ompliran de música la Cúpula els propers mesos. Aladín, el musical basat en el conte de Les mil i una nits farà parada a Girona els dies 2, 3 i 4 de gener. Per altra banda el Michael’s Legacy, que està creat per la companyia Jackson Dance Company i honora a la figura del rei del pop, estarà a la Cúpula de les Arts el 6 d’abril en dues funcions diferents: a les 18 h, amb entrades disponibles a la venda, i a les 21 h, amb entrades exhaurides.

El creador artístic i conegut per col·laborar en diversos programes televisius, Goyo Jiménez, també visitarà la Cúpula de les Arts, on estrenarà la segona entrega de l’espectacle anomenat Aiguantulivinamérica 2. L’espectacle està programat pel 24 de març a les 21 h.

Les entrades per a les sis representacions del Girona Comedy Festival ja estan a la venda a través del nou web www.GironaComedyFestival.com i a la Taquilla Tot Entrades de la plaça Europa. Els preus oscil·len entre els 12 i els 24 euros, segona la butaca escollida. També estan disponibles les entrades pels musicals d’Aladín i Michael Jackson a la web   www.cupuladelesarts.com. Per a aquest nou festival d’humor, la Cúpula de les Arts compta amb el suport del programador local Oscar González i el patrocini de la cervesa la Brava, que obsequiarà a cada espectador amb una canya abans de les funcions.

Author