Nota de La Perla 29: “Estimem el nostre ofici i compartir-lo amb vosaltres”

11.16.2023

Author

La Perla 29 ens ha enviat aquest Comunicat, amb motiu de l’imminent estrena de Filumena Marturano. Us la reproduïm:

Ara mateix, en una sala de pedra que passa desapercebuda pels veïns de la ciutat de Barcelona;  darrere una porteta de fusta que fa dues setmanes que està tancada, hi ha una efervescència inimaginable de tècnics que van amunt i avall;  productores que repassen calendaris;  actors i actrius que assagen diàlegs i rèpliques, un vaivé constant de trucades per reservar entrades; un brogit emocionat de gent que treballa fins a l’últim detall perquè dimecres que ve torni la Filumena Marturano.

Veient el Teatre La Biblioteca amb tota aquesta vida, amb totes aquestes persones que volen fer possible un somni compartit; ens adonem de fins a quin punt estimem el nostre ofici. Perquè és poètic que un grup de gent es revolucioni d’aquesta manera, faci aquest gran desplegament;  per una causa que en el fons és efímera, que passarà durant uns vespres al teatre; i de la que en quedarà, esperem, un record de bellesa en el cap i els cors dels espectadors.

Una setmana, i tornem a Nàpols! 

Dimecres vinent tornarem a obrir les portes del Teatre La Biblioteca, i vosaltres, podreu tornar a entrar cada vespre a Casa Soriano. Ens esperen nits molt teatrals, on es barrejaran la comèdia i el drama, amb grans personatges que són alhora molt humans…

Us convidem a ser els veïns napolitans la Filumena, perquè visqueu de ben a prop el bullici a la italiana, molta, molta vida, i emocions a flor de pell! Andiamo a Casa Soriano!

FILUMENA MARTURANO
D’Eduardo De Filippo
Direcció d’Oriol Broggi 
Amb Clara Segura, Enrico Ianniello, Jordi Coromina, Marissa Josa, Jordi Llovet, Lluís Oliver, Xavier Ruano, Josep Sobrevals, Montse Vellvehí i Carla Vilaró

A partir del 22 de novembre al Teatre La Biblioteca

 

Author