Obertes les inscripcions per participar a l’Stage Internacional de Dansa de desembre a l’IT

10.30.2018

Author

Del 6 al 9 de desembre tindrà lloc a l’Institut del Teatre una nova edició de l’Stage Internacional de Dansa, impulsat pel Conservatori Superior de Dansa (CSD). En aquesta ocasió, l’Stage inclou dos cursos impartits per figures de renom en el món de la dansa, com són Antonis Strouzas i la companyia Iron Skulls.

Es tracta de la primera edició d’aquest workshop intensiu adreçat a ballarins i ballarines de nivell intermedi i avançat que es fa a l’hivern, després de la bona acceptació i interès que han generat les diferents convocatòries de l’Stage dutes a terme a primers de setembre. El workshop ofereix als participants l’oportunitat de conèixer diferents visions i formes de treballar i d’entendre la dansa avui.

El curs impartit per Antonis Strouzas introduirà els participants en la metodologia Fighting Monkey Research. Així, a partir de situacions de moviment i mètodes d’entrenament irregulars i complexos, es treballaran diferents aspectes, sempre amb l’objectiu de fomentar la improvisació, la imaginació i la creativitat.

Pel que fa al taller d’Iron Skulls Co, aquest serà un espai de trobada entre diferents llenguatges: les danses urbanes, la dansa contemporània i el Butoh, en el marc del qual es treballarà la dissociació i la coordinació, el treball de terra, l’acrobàcia, la interpretació i la relació amb el grup. A més, la segona part de la sessió serà un laboratori d’experimentació i creació escènica, on un dels objectius principals serà potenciar les capacitats dels participants de treballar de forma cooperativa i crear materials a través del col·lectiu.

El període d’inscripcions és obert del 29 d’octubre al 26 de novembre, mentre que la formalització de la matrícula serà els dies 27, 28 i 29 de novembre. Cal formalitzar la inscripció en aquest enllaç

Podeu consultar la informació detallada del curs en el següent enllaç.

Author