‘Petites Bestieses’ el Circ de Tardor de Los Galindos

11.01.2018

Author

Los Galindos, una companyia ja clàssica a casa nostra, ens fa saber que aquesta tardor, la família instal·larà la seva Iurta a Sant Esteve de Palautordera i a Cardedeu per actuar amb Petites Bestieses, un espectacle en què una desena d’artistes comparteixen un moment escènic, una vivència de circ a cavall de l’acrobàcia i la música.

Petites Bestieses combina el  circ i la música. Una petita orquestra de corda creada i executada per un grup de joves i adults, en un exercici de pares, fills i amics, des del rigor, el desig i la fantasia. Un espectacle basat en les petites bestieses que ens permeten gaudir com si fos un somni, una bona jugada del subconscient que quasi sense adonar-nos ens embolcalla i ens captiva. Un moment lúdic i poètic i també amable i trapella.

De l’1 al 4 de novembre la companyia actuarà al pàrquing de Can Molins de Sant Esteve de Palautordera i el 10 i 11 de novembre a la plaça Sant Corneli de Cardedeu.

REPARTIMENT DE PETITES BESTIESES

Mauricio Conti: acrobàcia i violoncel
Mariana  Conti: teles aèries i flauta travessera
Aran Sala: rola-bola i guitarra
Berta Escolano: acrobàcia i violi
Bruna Escolano: ballarina de pista

Direcció i composició musical:
Irene Argüello: viola
Emilio Conti: guitarra, cuatro i percussions

Artistes de pista i direcció:
Bet Garrell, Marcel Escolano, Andrés Melero

Si sou aprop, no us els perdeu. Més informació a www.losgalindos.net

I si sou de Barcelona i no us voleu desplaçar, ens comuniquen que portaran UduL al Mercat de les Flors els dies 22, 23 i del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Amb la incorporació d’Anna Pascual i Benet Jofre, Bet Garrell i Marcel Escolano afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Protagonistes d’una seqüència de situacions que reescriuen amb tenacitat, amb convenciment, amb naturalitat, més enllà del conflicte o l’entesa; perseveraran en desencallar les situacions fins a vendre’s a qualsevol preu per seguir existint, si cal, fins a la hilaritat.

UduL és ja un èxit de públic i crítica, que ha voltat repetidament per tot el país i a fora de les nostres fronteres.

Us ho recordarem!

 

 

Author