Playz estrenará ‘Drama’, una comedia bilingüe protagonizada per Elisabet Casanovas i Julia Bonjoch

01.12.2020

Author

La productora El Terrat ens avança que Playz, el canal digital jove de RTVE, estrenarà Drama el proper 4 de febrer. És una sèrie produïda per RTVE en col·laboració amb El Terrat, protagonitzada per Elisabet Casanovas ( Merlí, Benvinguts a la família), Artur Busquets (La Tribu, Barcelona nit d’hivern) i Júlia Bonjoch (Rent, El petit Príncep, Bodas de Sangre, El dia de demà, Cervantes contra Lope). L’obra està ambientada a Barcelona i ha estat rodada en català i castellà. La sèrie està creada per Dani Amor i dirigida per Ginesta Guindal (Heavies tendres, Vida perfecta, El veí).

Drama és una sèrie amb una mirada femenina que fuig d’estereotips i busca mostrar la realitat d’avui dia des d’una mirada entre la comèdia i el drama. La temporada està composta per sis capítols de 25 minuts aproximadament. A més de l’trio protagonista, el repartiment de la sèrie compta amb la participació d’Ignatius Farray, Álex Maruny, Carla Linares, Iñaki Mur, Paula Jornet, Aimar Vega, Eduard Buch i Laura Weissmahr. La música original de la sèrie ha estat composta per Paula Jornet (Pavvla), David Solans i Pau Calero.

Per a Dani Amor, Drama transmet una visió femenina, empoderada i fuig d’estereotips, és innovadora i ensenya la realitat d’avui dia”. Ginesta Guindal destaca que la sèrie “ha estat un treball d’equip d’un grup de gent entusiasta , amb moltes ganes d’explicar històries properes i fresques.  Vull fer esment a la feina de tots els actors, especialment d’Elisabet Casanovas, que va dotar de veritat a l’Àfrica, i va fer créixer a el personatge amb les seves preguntes clau i el seu lliurament emocional” , afegeix.

Sinopsi
Eexplica la història d’Àfrica (Elisabet Casanovas), una noia de vint que viu en un pis compartit que es cau a trossos, té una feina precària i veu com la seva vida canvia radicalment quan descobreix que s’ha quedat embarassada i no sap de qui .

A través d’un humor irreverent i canalla, durant els sis capítols de la sèrie descobrirem què va passar realment quan Àfrica es va quedar embarassada i com en el present intenta solucionar el drama que té a sobre.

Author