Porta 4 acull ‘B Hate’, la nova producció de la cia Teatro Maravilla, guanyadora de la III Mostra de Teatre Breu 2019

12.02.2019

Author

La sala Porta 4 ens comunica que l’espectacle B Hate, la nova producció de la cia Teatro Maravilla, guanyadora de la III Mostra de Teatre Breu 2019, estarà en cartell del 7 al 22 de desembre. L’obra explora de manera desenfadada i violenta el fenomen de l’odi, la tortura i la crispació social dels nostres temps. Sis actors, un espai buit i molta experimentació proposen una mirada crítica cap a la convivència a la societat actual i el seu constant sentiment d’odi cap a la diversitat.

La funció, dirigida per Daniel Naranjo, és un espectacle perfomántic amb elements del teatre físic, que busca traspassar el convencional i posar sobre la taula algun tabú, que ja és moment d’afrontar, a través d’un viatge corporal carregat d’emocions i esforç físic.

La Companyia Teatre Maravilla va ser la guanyadora de la III Mosta de Teatre Breu 2019 amb l’obra Hamlet Radical. El premi incloïa una residència artística a Porta 4, per desenvolupar el seu projecte i exhibir-lo a la sala.

SOBRE TEATRE MARAVILLA
La companyia, un equip autogestionat d’actors, neix per produir i promoure creacions teatrals pròpies de perfil contemporani, on l’actor és el principal generador del discurs escènic. El seu segell personal està basat en l’experimentació escènica, donant com a resultat diferents estils i formes. Va ser fundada en el 2016 pels actors Ana Maria Martín, Daniel Arjona i Daniel Naranjo, a partir del workshop La performane no es teatro, i el seu objectiu principal era indagar en la contemporaneïtat d’aquest concepte escènic des de la perspectiva de la interpretació.

Author