Porta4 canvia de nom i inicia nova etapa centrada en el teatre per a primera infància

02.14.2020

Author

La Sala Porta4 ens anuncia que ben aviat canviarà de nom i iniciarà nova etapa centrada en el teatre per a la primera infància. El nou projecte seguirà apostant per la formació d’actors de teatre i cinema ampliant l’oferta de cursos i seguirà vinculada culturalment al barri. En aquesta nova etapa, Porta4, estrenarà una nova línia de treball i formació vinculada al cinema com a productora de projectes audiovisuals.

Porta4 va néixer l’any 2006 com una escola de teatre i en poc temps, l’any 2010, es va estrenar com a sala d’exhibició teatral per poder donar sortida als nous projectes i propostes que estaven naixent fruit del treball amb els alumnes. Aquest 2020, Porta4, celebra 14 anys d’escola i 10 com a sala teatral fent un pas endavant, amb un nou nom que es farà públic el 4 de març: apostant per un canvi coherent amb la seva línia pedagògica, Educar en i per l’art, i centrant la seva programació teatral exclusivament en la franja de 0 a 6 anys. A més oferirà a les companyies adreçades a aquesta franja d’edat, un espai de creació mitjançant les residències per investigar i fomentar la creació d’aquest tipus d’ espectacles.

El nou projecte de Porta4 seguirà també en la seva faceta com a escola de teatre, per a infants i adults, que convida a pensar les arts escèniques contemporànies com a espai crític, reflexiu i d’investigació de les relacions socials i polítiques. Tant la nova programació per a petits com l’escola, aporten un espai que crea barri, cohesionant el veïnat al voltant d’una entitat que promou la cultura, que és transversal i que transforma la ciutat a través del seu contingut.

El que serà el nou Porta 4 també continuarà vinculat al cinema no només com a escola d’actors sinó com a productora audiovisual, que donarà sortida a projectes que hi puguin néixer i com a organitzador del Festival de Cinema i Teatre, que aquest any celebrarà la seva segona edició.

Us donarem més informació a la presentació oficial a la premsa, que tindrà lloc el mes de març.

Author