Prepareu-vos per a la tardor: arriba ‘El Jovencito Frankenstein!

07.19.2019

Author

Després de l’èxit aclaparador en la seva estrena a Madrid, la comèdia musical El Jovencito Frankenstein ja fa les maletes per venir a Barcelona. L’espectacle, produït per LETSGO i dirigit per Esteve Ferrer, es representarà al Teatre Tívoli a partir de l’11 d’octubre.

Amb llibret del reconegut cineasta i comediant Mel Brooks en col·laboració amb Thomas Meehan, la comèdia musical està basada en la delirant pel·lícula homònima que el mateix Brooks va dirigir el 1974 i compta amb la col·laboració  musical especial de la directora i coreògrafa Susan Stroman. No tenim confirmació dels intèrprets, però de moment, a Madrid l’interpreten Victor Ullate Roch, Marta Ribera, Jordi Vidal, Cristina Llorente, Teresa Vallicosa, Albert Gràcia, Pitu Manubens i Gerard Minguez, a més d’un equip de ball d’una quinzena d’artistes.

L’obra va començar el seu camí als escenaris el 2007 al Paramount Theatre de Seattle, Washington, fins arribar a Broadway i continuar posteriorment la seva gira pels Estats Units. L’any 2017 va arribar al West End de Londres, on continua en cartell en l’actualitat amb un absolut èxit de públic.

La pel·lícula de Mel Brooks és un homenatge a les adaptacions cinematogràfiques de la novel·la de Mary Shelley, Frankenstein, i més concretament a les produïdes per Universal en els anys 1930. En el film s’utilitzen fins i tot les mateixes peces de laboratori usades en la pel·lícula Frankenstein del 1931.

Aquesta adaptació electritzant de la pel·lícula monstruosament divertida de Mel Brooks incorpora l’estil de la gran pantalla sumant, a més, característiques teatrals que transformen l’obra en una brillant creació artística. La part musical està formada per melodies memorables com  Transylvania Mania, He Vas My Boyfriend i el mític Puttin On The Ritz.

LETSGO és una productora i promotora d’espectacles amb gran projecció internacional, que compleix aquest any el seu desè aniversari. Com a productora destaquen els espectacles de la saga The Hole, Dirty Dancing i La Família Addams, que compten amb un absolut èxit de públic.

Author