Presentació en societat del nou vi ‘Pepe Rubianes’

10.08.2019

Author

Aquest dilluns s’ha presentat a la Sala B de Luz de Gas el nou vi solidari, en homenatge a l’actor Pepe Rubianes.
Gran nombre d’assistents, molts d’ells relacionats amb el teatre i la cultura en general, han volgut ser testimonis de la presentació en societat d’aquest “vino de cojones”,  el lem, que l’empresa Lovers Wine Elegance, juntament amb la Fundació Pepe Rubianes han llençat al mercat.
En la presentació de l’acte, Joan Carles Beltran, impulsor de la iniciativa, va voler destacar l’important que per ell i la seva empresa era el poder fer realitat aquest projecte. Es tracta d’un vi elaborat pel Celler de Batea i 100% garnatxa negra, D.O. Terra Alta, amb caràcter, que estimula els sentits, divertit i diferent.
La enòloga Júlia Alegre va voler aclarir però que malgrat “es tracta d’un vi potent, és molt fàcil de veure i perfecte per maridar amb carns, formatges i salses fortes”.
Carmen Rubianes, germana de l’actor i presidenta de la Fundació que porta el seu nom, deia que “a casa seva sempre havien estat grans bevedors de vins i que ara, l’aparició d’aquest, era una conseqüència lògica.”
El vi ja es pot comprar a través del web www.vinopeperubianes.es i ben aviat es podrà trobar comercialitzat a botigues i grans superfícies alimentícies.

Author