Programació setmana 20/04 #TheShowMustGoOn, del Teatre Lliure

04.20.2020

Author

Del 23 al 26 d’abril en el marc del #LliureAlSofà, el Teatre Lliure recupera i emet al seu canal de youtube l’espectacle L’ànec salvatge, l’adaptació que va dirigir Julio Manrique de l’obra homònima de Henrik Ibsen durant la temporada 2016/17. L’emissió es podrà veure de dijous a dissabte a les 20h., i diumenge a les 18h. Un cop més, el muntatge, en català, també comptarà amb subtítols en castellà.

L’ànec salvatge és el primer Ibsen de Julio Manrique. Adaptat per Marc ArtigauCristina Genebat i el mateix Manrique, aquest drama psicològic del 1884 parla d’una societat blindada que s’autoprotegeix i que entra en crisi amb la tornada d’una persona que començarà a destapar el passat. Un repartiment de luxe, format per Andreu BenitoIvan BenetJordi BoschLaura ConejeroPablo DerquiMiranda GasJordi LlovetLluís MarcoCarles Pedragosa i Elena Tarrats, va assegurar l’èxit de públic del muntatge.

Per altra banda informem que Dues dones que ballen, l’última producció emesa al #LliureAlSofà en homenatge al dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, mort recentment, va registrar fins a 9.913 visualitzacions totals del 16 al 19 d’abril.

#TeatreAlFil
Aquesta setmana es tanca la publicació dels textos de l’espectacle En procés, sobre el procés independentista català, al twitter en el marc de la iniciativa #TeatreAlFil.

Avui 20 d’abril es publica Capità Mandrake de Clàudia Cedó, i dimecres 22 d’abril serà el torn de la peça Constitució de Guillem Clua.

 

#15dies15anècdotes

La publicació de fotografies de muntatges emblemàtics amb una anècdota que proposa #15dies15anècdotes al compte d’instagram  publica de nou una història cada dia.

Durant els propers dies, us anirem informant de les novetats de l’activitat teatral del Teatre Lliure.

Author