Projecte Ingenu continua celebrant els seus ‘5 anys i tres Shakespeare’s’

11.07.2019

Author

Projecte Ingenu celebra el seu cinquè aniversari aquest curs 2019-2020. La companyia, dirigida per Marc Chornet, ha crescut i trobat en Shakespeare un mestre que els ha ajudat a conformar la seva identitat artística. Per això ha començat celebrant aquest aniversari oferint al públic l’oportunitat de poder tornar a veure els 3 espectacles al teatre de proximitat més shakespearià de Barcelona, el Teatre Akadèmia.

Després de l’èxit ja obtingut amb Hamlet, aquesta setmana i fins al 17 de novembre, estrenen Romeu i Julieta espectacle el qual va obtenir una menció especial del jurat d’Almagro OFF 2017 i el passat 27 de juny de 2018 es va representar al Festival Shakespeare del Globe de Neuss (Alemanya).

La festa continuarà amb 4 úniques funcions de ‘Vaig ser Pròsper o recordant la tempesta’ peça que va estar nominada a dos Premis Butaca (Millor Escenografia i Millor Espai Sonor).Un home vell que en un altre temps fou pròsper. Una casa que en una altra època fou esplendorosa. Una filla. Runes de memòria per desenterrar. Vestigis d’un passat cert? Fabulacions per evitar l’oblit?

L’última gran obra de Shakespeare, La tempesta, serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la velles humana. La companyia s’endinsa de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal… De quina matèria estem fets? Estem fets de la matèria dels records.

La companyia té la intenció de commemorar el que han sigut aquests cinc anys ensenyant al públic quina ha estat la seva evolució artística tot deixant enrere els clàssics per acabar-se de consolidar cap als espectacles de creació pròpia.

Author