Reus es prepara per acollir la 23a edició del Trapezi

05.07.2019

Author

Ja només falten dos dies! El dijous que ve 9 de maig, Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, donarà el tret de sortida a la seva 23a edició amb una doble inauguració. A les 20.00 h se celebrarà una inauguració institucional a Cal Massó i a les 22.30 h a la Plaça del Mercadal tindrà lloc el Cabaret Inaugural, format que es repetirà totes les nits de la Trapezi. Al llarg de quatre dies, un total de 31 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que es convertirà en l’aparador del millor circ nacional i internacional a Catalunya.

En aquesta edició, el Cabaret presenta dues novetats. D’una banda, el fet que s’hagi dissenyat en col·laboració entre la direcció artística de Trapezi i la del Mercè Arts de Carrer (MAC) Festival. De l’altra, el fet que per primera vegada s’ha encarregat la direcció artística, altres anys assumida internament pel Trapezi, a Martí Torras  Fàtima  Campos, director i coreògrafa de llarga trajectòria. Un encàrrec que s’ha fet amb voluntat d’oferir a directors i artistes del nostre territori la possibilitat de dirigir un gran format que, ubicat un any més a la plaça del Mercadal de Reus, enguany tindrà lloc en una pista rodona cèntrica amb el espectadors al voltant.

Compost per peces de companyies diverses, comptarà amb l’estrena absoluta d’un número de trapezi doble de La Fem Fatal i les estrenes a Catalunya de les peces d’aro i lira de la brasilera Iara Gueller i de quadre fix del duet francès  Dues Filles. L’espectacle també inclou els números del malabarista Jimmy Gonzalez, dels francesos La Contrebande, les acrobàcies de Leti i Fer, la Roda Cyr d’Aimé Moralez i la banda musical dels Circonautas. El Cabaret, que es podrà veure de dijous a dissabte a la nit, tindrà la pallassa i acròbata Alba Sarraute i els marionetistes de Discípulos de Morales com a mestres de cerimònia.

Podeu recuperar la informació que vam publicar el dia de la presentació en aquest enllaç

Author