Rocío Molina omple de duende, compàs i talent la Sala Gran del Teatre L’Artesà, del Prat

12.06.2019

Author

Aquest dijous que ve 12 de desembre la Sala Gran del Teatre L’Artesà s’omplirà de duende, compàs i molt de talent amb el work-in-progress de Rocío Molina, Impulso.
La bailaora –guardonada amb sis Premis MAX- que ha donat la volta al flamenc clàssic i ha creat un llenguatge totalment propi, porta a escena una performance que sorgeix de les seves improvisacions (Impulsos) en museus, en les ribes d’un riu o de la mar, en parcs o esglésies arreu del món. Aquest laboratori itinerant es plasma en la peça que s’alimenta de l’intercanvi artístic i està dedicada a la relació ball–guitarra.L’altra veu d’Impulso, el compositor i guitarrista Eduardo Trassierra obrirà un espai de pràctica amb la Master class de guitarra flamenca gratuïta per a qualsevol amant del flamenc (sense necessitat de coneixements previs) al mateix Teatre L’Artesà el dia abans de la funció, dimecres 11 de desembre, a les 19 h.

L’espectacle s’emmarca dins el cicle Dijous Teatre, l’aposta del Teatre L’Artesà per als projectes escènics més compromesos i innovadors del panorama teatral.

Author