‘Rostoll Cremat’ de Toni Gomila, arriba a la Biblioteca envoltat d’activitats

11.07.2019

Author

Després de l’èxit d’Acorar, Toni Gomila ens presenta el seu nou text Rostoll Cremat aquesta vegada dirigit per Oriol Broggi. L’argument és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar.

Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Toni Gomila. Compta amb Toni Gomila, Catalina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Queralt Albinyana, com a intèrprets i es podrà veure del 14 de novembre a l’1 de desembre al Teatre Biblioteca de Catalunya.  

És una producció del Teatre Principal de Palma, Festival Grec 2019 amb la col·laboració de Produccions de Ferro. 

Entrada anticipada a 18€ AQUÍ
**Les entrades a preu d’anticipada es podran comprar fins al dia de l’estrena
Més info AQUÍ

I a més…

#ASSOCPERLA PROPOSA LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

Dilluns 11 de novembre a les 18.30h
ASSAIG OBERT: ROSTOLL CREMAT
“Obrirem les portes d’un assaig. Us recordem que un assaig obert no és un passi general de l’obra, sinó la possibilitat de veure com es treballen algunes escenes.” 
Reserva plaça aquí

Divendres 22 de novembre a les 22.10h, després de la funció
COL·LOQUI POST FUNCIÓ AMB TONI GOMILA
Una trobada amb la companyia i el director del muntatge i per a poder descobrir tots els secrets que amaga la posada en escena.
Obrirem les portes després de la funció

Dissabte 30 de novembre, a les 23h, després de la funció
“TAST” DE GLOSAT
Després de la funció, el Teatre Biblioteca es convertirà en un “combat de gloses”. La vetllada anirà acompanyada amb un mos de trempó mallorquí i, si tot va bé, podrem tastar la sobrassada feta pels socis fa dues setmanes.
Reserva plaça aquí

Author