S’acosta un nou festival, el ‘Clàssics’. Us avancem el Què, Quan i On

09.25.2019

Author

El Clàssics, festival d’arts contemporànies i pensament, començarà singladura el 18 d’octubre, i fins al 28 de novembre presentarà 7 propostes d’artistes de diferents disciplines i 3 activitats exclusives, en diferents espais de Barcelona, en una iniciativa de La Casa dels Clàssics i Som*, amb la col·laboració de Grup Focus i ‘la Caixa’.

Aquestes creacions neixen a partir de la conferència sobre la bellesa i els clàssics que l’escriptor Alessandro Baricco va fer la passada tardor a Barcelona, i a partir de la qual els artistes han estat treballant durant un any un relat propi i genuí sobre què és, per a ells, la bellesa.

El festival s’inaugura amb l’espectacle Cosa/Cos de la companyia Les Impuxibles, de les germanes Clara i Ariadna Peya, el 18 d’octubre (21 h) al CCCB.

Sobre Cosa/cos
A través d’un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, Les Impuxibles visibilitzen el procés de destrucció del nostre propi cos per ser l’altra. Amb les seves paraules plantegen un qüestionament d’allò que s’ha establert culturalment com a canònic. “Posem els nostres cossos en relació amb la matèria. Qüestionem el desig a través de la música. Ajuntem els cossos per celebrar que tenen gana”.

Centre Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
18 octubre, 19 h i 21 h*
20 octubre, 12 h, 18 h i 20 h*
L’entrada inclou un tiquet per a l’exposició Feminismes! del CCCB.
* Funcions amb col·loqui posterior amb les artistes.
I en continuarem parlant!

 

Author