Sala Beckett: Tenim la persiana abaixada, però seguim aquí!

04.20.2020

Author

COMUNICAT DE LA SALA BECKETT
La funció s’ha interromput. La Beckett ha abaixat la persiana, però seguim aquí, a mig gas, enyorant-vos i procurant mantenir una certa activitat. Ja hem iniciat alguns dels cursos de primavera de manera virtual, però encara sou a temps de buscar el vostre! Tenim la convocatòria d’autora o autor resident oberta: podeu presentar les vostres candidatures fins al 27 d’abril. Però sobretot, tenim moltes ganes de tornar-vos a veure!

Fins aleshores, rebeu una forta, fortíssima abraçada de tota la gent de La Beckett. Cuideu-vos!

Últims dies per inscriure’t als cursos de primavera!
Els cursos començaran de manera virtual i, si és possible, passaran a ser presencials quan s’acabi el confinament.
Dramatúrgia iniciació
Del 22/04 al 17/06/2020
Fitness d’escriptura
amb Marilia Samper
A escriure se n’aprèn escrivint, i escrivint molt. Aquest curs està destinat a escalfar les idees i a tonificar la creativitat amb la pràctica intensa per tal d’enfortir l’escriptura, i des de la mateixa pràctica, reconèixer, recórrer i aprendre els mecanismes i els pilars fonamentals que sostenen la peça de teatre.
Més informació
——————————————————
Dramatúrgia avançats
Del 07/05 al 18/06/2020
Dramatúrgia no textual
amb Judith Pujol
Aquest seminari pretén enfrontar-nos a la creació de materials escènics basats en una dramatúrgia no estrictament textual.  Compartirem les pràctiques artístiques pròpies de cadascú per analitzar-les, desplaçar-les i enfrontar-les a certes problemàtiques de l’escena contemporània, com ara la colonització del text, la porositat de les imatges i les fronteres entre els camps disciplinaris.
Més informació
——————————————————
Altres disciplines
Escriptura poètica
Del 30/04 al 18/06/2020
Del fer al dir
amb Núria Martínez-Vernis
Un curs d’escriptura poètica amb l’objectiu de donar eines, trucs i exemples per investigar en la veu pròpia, treballant l’escriptura pròpia i textos d’altres autores i autors. Per això es comptarà amb la poeta Núria Martínez-Vernis i la col·laboració de professionals d’àmbits que freguen l’escena com ara la dansa, el so, la música, la improvisació i d’altres que entraran de ple en l’escriptura.
Més informació
——————————————————

Últimes places disponibles!

Dramatúrgia iniciació
Del 21/04 al 16/06/2020
Jugar a ser Déu
amb Sergi Pompermayer

Més informació

Filosofia i teatre
Del 21/04 al 16/06/2020
Escena y pensamiento
amb Albert Lladó

Més informació

——————————————————

Convocatòria per a una residència de dramatúrgia a la Sala Beckett durant la temporada 2020-21

En el marc de les activitats de creació teatral i promoció de l’autoria contemporània, a la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia obrim una nova convocatòria per a una residència de dramatúrgia durant la temporada 2020-2021. L’autor o autora agafarà el relleu de Marilia Samper, Clàudia Cedó, Victoria Szpunberg i Denise Duncan, autores residents les darreres temporades.

Fins al 27/04/20

Més informació

Author