Sergi Albert finalitza com Scar després de 8 temporades a ‘El Rey León’, al Teatre Lope de Vega, de Madrid

07.04.2019

Author

Després de 3.200 funcions i 8 temporades a la motxilla, l’actor Sergi Albert ens ha comunicat que per a ell ha arribat el moment d’acomiadar-se de Scar, un dels grans villans de Disney protagonista del musical El Rey León i probablement un dels més recordats, que l’actor ha estat representant tot aquest temps.

Amb Scar i durant 8 temporades, Sergi Albert s’ha mantingut al capdavant d’un dels espectacles més grans de Madrid i també un dels que porten més temps en cartell. Es va estrenar el 21 d’octubre del 2011 amb un èxit únic i irrepetible, que ha portat la companyia a disfrutar de més de 4 milions d’espectadors.

Des d’aquesta revista, et desitgem, amic Sergi, molta sort amb els teus futurs projectes i et felicitem per aquesta etapa que comences!


SERGI ALBERT
Aquest cantant, músic i actor nascut a Barcelona, ​​ ha actuat en nombrosos muntatges musicals d’alta volada com La Bella i la Bèstia, Spamalot, Jesucrist Superstar, Quan Harry va trobar la Sally o Mar i Cel i El rey león a més de representar al Rei Jaume en l’estrena de Balansiyyà. A la televisió ha participat en diverses temporades de sèries de gran èxit de TV3 com La Riera, Buscant La Trinca o El Cor de la Ciutat. 

 

      

          

          
          

Author