S’han acabat les obres! El teatre del Soho CaixaBank ja té data d’obertura: el 15 de novembre

10.24.2019

Author

El Teatre del Soho CaixaBank, ubicat a Màlaga, al carrer de Córdoba 18, ja té data d’obertura. Acabades les obres de remodelació, el proper divendres 15 de Novembre obrirà les seves portes amb olor a nou per celebrar l’estrena oficial del musical de Broadway A Chorus Line.

L’espectacle és una producció de Teatre del Soho CaixaBank, Antonio Banderas i John Breglio. Concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d’Edward Kleban. Guanyador de nou premis Tony i del Pulitzer, A Chorus Line es va inspirar en les experiències reals dels membres del repartiment original.

A Chorus Line és un revival de la producció original de Broadway, a càrrec de la llegendària Baayork Lee. Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador del Teatre del Soho CaixaBank- projecte que dirigeix Lluís Pasqual– codirigeix aquest espectacle que compta amb 26 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez Boscovich.

Si en voleu saber més, us remetem a aquesta notícia que vàrem publicar el 14 d’octubre, per anunciar la posada a la venda de les entrades.

I si preferiu comprar-les abans, premeu aquí

Author