‘Sharonne All Divas’, un musical diferent, arriba al Teatre Condal

03.25.2024

Author

El dimarts que ve, 2 d’abril, a les 20h, el Teatre Condal acollirà l’espectacle Sharonne All Divas; una obra creada i dirigida per Cristobal Garrido sota la supervisió artístIca de Daniel Anglès. L’espectacle està protagonitzat per Sharonne i el músic Octavi Banyuls.

Torna  així Sharonne al Teatre Conda; en el que ja s’ha convertit en un clàssic de les nits del teatre del Para·lel, ara amb un nou espectacle en el que ret homenatge a les grans dives de la música.

A Sharonne All Divas, el públic podrà gaudir de la seva interpretació de clàssics d’artistes com: Madonna, Edith Piaf, Britney Spears o Ella Fitzgerald, entre moltes altres, en un espectacle que vol retre tribut a: les grans estrelles de la música que han inspirat la carrera de Sharonne. Per fer-ho, comptarà amb l’acompanyament musical al piano del músic Octavi Banyuls.

Sharonne All Divas és un concert en el qual l’artista compartirà amb el seu públic temes indefugibles; però també confidències i anècdotes, i tot això adornat amb pinzellades d’humor i picardia que sorprendran fins i tot als seus fans més acèrrims. Un format que grans estrelles com Judy Garland i Liza Minnelli o, més recentment, Lady Gaga, han posat en escena; i que, ara, Sharonne recupera per tornar a sorprendre’ns.

Sinopsi

T’agradaria assistir a un recital amb les més grans de l’escena? Sharonne ho fa possible!
La guanyadora de DRAG RACE ESPAÑA recupera els xou clàssics en què les actrius i cantants més admirades: compartien anècdotes i cançons inoblidables amb un públic entusiasta. De Liza Minnelli a estrelles llatines com Nacha Guevara o artistes LGTBIQ+ com Ángel Pavlovsky i, finalment: la mateixa Lady Gaga, han enlluernat en aquest format.
A All Divas, SHARONNE, acompanyada d’un pianista, rememora i versiona temes d’Edith Piaf, Chavela Vargas, Barbra Streisand o Madonna. Un còctel musical acompanyat d’humor i picardia.

I per als que després del concert s’hagin quedat amb ganes de més, Sharonne proposa als seus seguidors més fervents: un Meet&Greet on podran conèixer l’artista, fer-se fotos amb ella i, fins i tot: endur-se un obsequi com a  record d’una vetllada que promet ser inoblidable.

Sharonne és una de les reines més estimades de l’univers Drag Race d’ençà que es va alçar amb la corona; en la segona edició del reality.

Artista multidisciplinar, ha actuat arreu del país amb espectacles teatrals com: El gran hotel de las reinas o The Hole Zero; ha participat al Benidorm Fest amb la seva cançó Aire i ha fet un duet musical amb el cantant italià: Tiziano Ferro amb el tema Camino hacia los mares. En televisió, ha presentat els programes Reinas al rescate, d’A3 Media; Orgullo 2023, de TVE i Gala Drag de Las Palmas de Gran Canaria, de TVE. També ha treballat com a intèrpret de doblatge a la pel·lícula Trolls 3, on donava veu al personatge que havia interpretat RuPaul a la versió original del film d’animació.

Sharonne All Divas
es representarà el dimarts 2 d’abril de 2024 a les 20h. al Teatre Condal

Author