Sílvia Navarro guanya el 1r Combat i accedeix a la semifinal del IX Torneig de Dramatúrgia

10.23.2019

Author

Si ja heu llegit la notícia sobre el 2n combat del Torneig de Dramatúrgia Catalana, no us estranyeu: no ens hem equivocat. Aquest dilluns es va celebrar el segon i ahir, dimarts, el primer.  Aquest estava previst per al 14 d’octubre però es va ajornar per les repercussions de la sentència del judici del procés independentista.

La primera eliminatòria la van disputar Sílvia Navarro vs. Alejo Levis. El públic present a la Sala La Planeta va escollir Globus i tofu, interpretat per Estel Solé i Biel Duran. El text explicava com els pares d’un nen es preparaven per a la seva festa d’aniversari.

Navarro va vèncer el seu contrincant, Alejo Levis, que va presentar un text titulat Big Data Love, que narrava la història d’una relació en temps de xarxes socials. En aquest cas, els intèrprets van ser Miki Esparbé i Nausicaa Bonnín.

Així, Sílvia Navarro té accés a la primera semifinal i s’enfrontarà al guanyador del tercer combat, que se celebrarà el proper 4 de novembre. S’hi veuran les cares Concha Milla i Adrián Novella.

La presentadora Cristina Clemente va tornar a conduir l’eliminatòria i va ser l’encarregada d’anunciar la vencedora.

I si voleu recuperar la notícia on parlàvem del 2n Combat, premeu aquí

Propers combats:
4 de novembre: Concha Milla vs. Adrián Novella
11 de novembre: Laura Gost vs. Alícia Serrat
Semifinals:
18 de novembre: Sílvia Navarro vs. guanyador del 3r combat
25 de novembre: Marc G. de la Varga vs. guanyador del 4t combat
Gran final: 
9 de desembre

Amb la col·laboració de Fundació SGAE

 

Author