S’inaugura a Sta. Susanna el Circ Rosa Raluy, el nou projecte de la filla de Carles Raluy

06.27.2019

Author

Rosa Raluy, filla de Carlos Raluy, titular de l’històric Circ Raluy, ha engegat un nou projecte de la mà de William Giribaldi, gestor i artista de circ també de llarga trajectòria, que porta per nom Teatre Circ Rosa Raluy. Amb aquest nou projecte, la parella fa una aposta ferma per oferir al públic un espectacle contemporani del circ tradicional anomenat Vekante.

El nou circ s’instal·larà a Santa Susanna durant el juliol–al quilòmetre 673 de la carretera N-II–, on iniciarà les funcions el pròxim dilluns 1 de juliol fins al dia 14. Aquestes tindran lloc en horari de dimarts a divendres a les 20.30 h i els dissabtes i diumenges amb dues funcions: a les 19 h i a les 21.30 h. A partir del dia 15 de juliol el circ estarà de gira per Catalunya.

La carpa que acollirà el Teatre Circ Rosa Raluy és de nova generació, completament blanca i amb 500 butaques disponibles i totalment confortables. La disposició de les butaques faciliten l’accés gràcies a l’absència d’escales, un concepte a mig camí entre un circ i un teatre.

Amb aquest projecte, Rosa Raluy vol aportar tots els seus coneixements sobre el món de les arts escèniques que ha aconseguit després de tota una vida al mític Circ Raluy, el qual va tancar una etapa el 2016. Des d’aleshores, el seu pare i el seu oncle, Carlos i Luís Raluy, respectivament acompanyats de les famílies, van iniciar dos nous projectes de circ: el Circ Raluy Legacy i el Circ Històric Raluy.

L’equip del Teatre Circ Rosa Raluy està compost per un gran número de professionals i artistes que han estat seleccionats a través de càstings i col·laboracions amb les principals agències i Festivals de Circ Internacionals. Els artistes, doncs, arriben de països com Regne Unit, Itàlia i Ucraïna.

MÉS ENLLÀ DE L’ESPECTACLE DE CIRC
El Teatre Circ Rosa Raluy vol donar a conèixer la història del circ tradicional i la positiva aportació del circ contemporani a través de visites guiades, xerrades i tallers impartits pels artistes i integrants de la família Raluy.

També posen a disposició dels centres educatius activitats bàsiques i d’entreteniment pels alumnes de primària i  tallers avançats pels professionals del circ que vulguin millorar les seves tècniques i aprofundir sobre les especialitats circenses.

En el hall de la carpa, el públic general podrà contemplar una exposició d’objectes i fotografies sobre la història del circ i de la família Raluy per ta de conèixer la seva trajectòria i l’evolució del món del circ des dels seus inicis.

Més informació: https://www.rosaraluy.com

Author