Sònia Gómez, David Climent i Pere Jou, junts a l’Hiroshima

10.20.2018

Author

Nowhere in particular , una peça que reuneix Sònia Gómez / David Climent / Pere Jou

 

La Sala Hiroshima us proposa per a aquesta setmana vinent una de les creacions que han nascut en Residència a la Sala: Nowere in particular, creació de Sònia Gómez, David Climent i Pere Jou. Per altra banda, els tres artistes han organitzat un workshop obert.

Comencem per l’espectacle. Nowere in particular és una d’aquelles apostes necessàries que celebren la trobada d’artistes amb una trajectòria i un segell personal indiscutibles i que no havien arribat a compartir escenari. En residència a la sala, Nowhere in particular és una reflexió coreogràfica sobre les interaccions aparentment quotidianes i sense importància. La peça funciona com una lent d’augment que dilata aquests minuts de coincidència al metro o a l’ascensor, carregats de convencions socials en forma de petits gestos que, tot i ser irrellevants, ens defineixen com a persones. Riure una broma, alçar la cella en una oficina o en un autobús… pot no voler dir res o dir-ho tot. Carregada d’humor i amb un cuidat espai sonor, NIP obre una altra dimensió a la rèpica “Hola, què tal?

Una performance que es podrà veure el dies 26 i 27/10, a les 20:30h.

___

Seguim amb el  WORKSHOP programat per al 29 d’octubre, de 10  14 h, també a càrrec de Sònia Gómez + David Climent + Pere Jou 

Per primera vegada, aquests tres artistes de l’escena contemporània aborden una peça de manera col·lectiva. El workshop que oferiran està directament relacionat amb la peça que presenten a la sala: Nowhere in particular. A partir del treball de petits gestos nascuts de situacions d’interacció quoatidianes, podrem acostar-nos a la metodologia de treball d’aquests tres artistes.

El taller va dirigit a ballarins/es, performers i actors/ius.

Preu: 30€ / Preu soci Hiroshima: 22,50€

___

Recordem també que l’artista resident Núria Guiu proposa un añtre woekshop:

TALLER DE YOGA

3 sesiones de 3 horas

 

DANCE & YOGA

by Núria Guiu

22, 23 & 24/10 – de 10h a 13h

Author