Suspeses les funcions programades en els teatres Tívoli, Coliseum, Borràs i Club Capitol

03.12.2020

Author

Us informem que, en compliment de les mesures decretades en relació a l’coronavirus pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, se suspenen totes les funcions programades entre el 12 i el 26 de març en els teatres Tívoli, Coliseum, Borràs i Club Capitol .

Segons informa GRUP BALAÑA -responsable d’aquestes quatre sales-, l’adopció d’aquestes mesures està subjecta a l’evolució d’aquesta situació extraordinària i és susceptible de ser suspesa o modificada segons les directrius de les autoritats sanitàries.

L’empresa ha explicat que la devolució de l’import de les localitats adquirides per als espectacles en cartell en aquests quatre teatres es farà de manera esglaonada. En el cas de les entrades comprades a www.grupbalana.com, el reintegrament de l’import es realitzarà de forma automàtica el dia de la funció programada. Pel que fa a les entrades abonades a taquilla, es posaran en contacte amb els clients per a tramitar la devolució. Les entrades adquirides en els canals de venda externs seran retornades segons la seva política de devolucions.

D’altra banda, us anunciem que la roda de premsa de presentació de el musical EL METGE prevista inicialment per aquest proper dimarts, 17 de març, queda ajornada a l’espera de concretar una nova data.

Author