Teatre del Raval i Escenari Brossa, sales que mantenen funcions

03.12.2020

Author

Algunes sales barcelonines mantenen la seva programació, atenint-se a les instruccions que ha donat la Generalitat respecte als espais amb un aforament menor a les 1000 persones, i que poden funcionar sempre que les funcions es facin per a una tercera part de l’aforament i mentre el públic guardi la distància de seguretat acordada.

L’Escenari Brossa posa al mal temps, bon teatre

La sala del carrer Assaonadors fa des d’avui les seves funcions d’Ocaña, reina de les Rambles. En un comunicat de premsa, els responsables de la sala recorden que els funcions d’aquest espectacle continuen fins el diumenge 15 de març  amb un aforament limitat. I assenyalen també que encara queden algunes entrades per a aquests dies. Dilluns 16 de març comunicaran què passa amb les següents funcions.

Amor Mor  manté les funcions amb localitats reduïdes a un terç de l’ocupació fins el diumenge 15 de març amb localitats reduïdes a un terç de l’ocupació. Diumenge  no es farà la doble funció amb Amor pur. Es podrà veure Amor mor a les 18h, tal i com estava previst inicialment.

D’altra banda, l’espectacle Carrousel (o l’avarament de la balena) quina estrena estava prevista pel 18 de març, queda posposat per poder-se estrenar degudament la propera temporada. La sala informa que si teniu entrades, es posaran en contacte amb vosaltres.

 

Un encuentro sobrenatural al Teatre del Raval

Al teatre del carrer de Sant Antoni Abat es mantenen les funcions d’aquesta comèdia, escrita i dirigida prorrogada fins el dia 29 de març, i es faran atenint-se a la demanda de les autoritats sanitàries: l’espectacle es representarà amb un terç de l’aforament. Tots el sdissabtes, fins el 25 d’abril, es representarà també la comèdia musical Elles #Cosasdechicas.

 

Author