Teatro de los Sentidos i companyia Nuestro Sud proposen l’experiència familiar ‘El Bosc dels Somnis’

05.18.2019

Author

La singular companyia Teatro de los Sentidos, afincada a l’antic Polvorí de Montjuïc, ens comunica que són a punt d’encetar una nova experiència, pensada per a tota la família, a la que han titulat El bosc dels somnis. És una experiència sensorial familiar, on els infants acompanyats d’un adult podran crear, forjar, modelar, construir i trobar els seus somnis més desitjats. Per a això necessitaran eines, que trobaran a poc a poc de camí cap a l’aventura, a partir de diferents trobades amb els habitants del Bosc. Els habitants seran dispositius de creació, receptors de desitjos, articuladors d’emocions… disposats a acompanyar el creixement de cada somni.

L’experiència té diversos moments. Entre diferents rituals de pas: endevinalles, incògnites, proves, joc, creació, desinterès i altres avatars que ens porta aquesta aventura, es produirà un joc sensorial, que activarà diferents aspectes de l’infant, el seu acompanyant, i la seva relació amb la natura. En el camí han de sembrar el seu somni i sortejar obstacles. A banda de la resolució de conflictes i producció de recursos, haurà també un moment on infant – acompanyant s’acomiaden i hauran de seguir cadascú el seu propi camí. Tots els anteriors estaran articulats a altres diferents moments que en conjunt faran que aquest bosc màgic continuï somiant.

El bosc dels somnis (experiència familiar) és a punt de despertar a Montjuic. Necessita viatgeres i viatgers que vulguin somiar. L’experiència es realitzarà en grups familiars = 1 adult + 1 infant (5- 10 ANYS) 2 experiències en paral·lel.

¡Pista!:  Per poder entrar al bosc dels somnis necessites alguna cosa molt important. Necessitaràs tenir un desig!

En cada entrada estan citats 5 grups familiars, que entraran d’un en un cada 5 minuts.

Teatro de Los Sentidos.
Cami del Polvorí, 7

CALENDARI
Dies 18 i 19 de maig
12: 15h – 13: 30h 12: 15h – 13: 30h

Dies 25 i 26 de maig
11: 00h – 14: 15h 11: 00h – 14: 15h

Dies 8 d’juny i 9 de juny
11: 00h – 14: 30h 11: 00h – 14: 30h

Dies 15 de i 16 de juny
11: 00h – 14: 30h 11: 00h – 14: 30h

El Bosc dels Somnis és un projecte organitzat i dirigit a col·lectiu per Nuestro Sur amb el suport del Teatro de los Sentidos i l’assessoria d’Enrique Vargas.

NUESTRO SUR, per la companyia
Som un grup de recerca en arts, que es troba per primera vegada per crear i realitzar El Bosc dels Somnis (Experiència Familiar). El grup està conformat per artistes vinculats (es) al Teatro de los Sentidos, el seu llenguatge sensorial i la seva  poètica del joc. El nom Nuestro Sur, neix d’una frase esmentada pel mestre Enrique Vargas, que després de diverses reflexions en col·lectiu, pensant en els viatges connectem amb els punts cardinals, ja que sempre el nord és sinònim d’avanç. Nosaltres l’invertim buscant horitzons diferents i més derives. A hores d’ara ens trobem submergits en un estudi sobre els somnis. Esperem compartir aviat amb vostès aquesta somiadora creació, carregada de moltes aventures.

Nuestro Sur som: Lidia Alonso, Alicia García, Marina Merelo, Elena Pistici, Daniela Cosu, Bàrbara Saez, Jorge Prats, Carlos Trujillo, Carolina Núñez Kock, Fabiana Pintus, Lina Vanesa López Ortiz.

Contacte:
info@teatrodelossentidos.com
Teléfono678 75 17 88

Author